ОСТАННІ НОВИНИ

Кличко теж хоче взяти на поруки «цю тендітну жінку»

Львівський портал

|

Лідер партії “УДАР” боксер Віталій Кличко готовий взяти на поруки екс-прем’єра Юлію Тимошенко.

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок, повідомляє його прес-служба.

Кличко звернувся до президента Віктора Януковича з закликом “припинити бої без правил в українській політиці”.

На його думку, арешт та утримання під вартою представників опозиції загострили небезпечне протистояння у суспільстві.

“Ми бачимо, як розгортається серйозний внутрішній конфлікт в країні. Сьогодні під загрозою подальша європейська інтеграція України. Ми стоїмо на порозі міжнародної ізоляції. Під загрозою зриву може опинитися не тільки угода про асоціацію між Україною та ЄС, а й проведення міжнародного проекту Євро-2012”, – заявив Кличко.

“Український народ та увесь світ вважає, що країна заходить у глухий кут, вийти з якого допоможе особисте втручання президента України та прийняття ним відповідального рішення”, – додав він.

Кличко вважає, що першим кроком до відновлення стабільності усередині країни та довіри світової спільноти має стати звільнення Тимошенко з-під варти.

“Я готовий взяти цю тендітну жінку на поруки. Якщо суд відмовить мені, як відмовив уже багатьом відомим і шанованим людям, то зробити це зможете тільки ви, пане президенте!”, – заявив він.

Кличко також додав, що задля налагодження діалогу між владою та опозицією необхідно використовувати усі можливі механізми.

“Від проведення загальнонаціонального круглого столу до міжнародного посередництва – варто спробувати усе, аби повернути країну на європейський шлях розвитку. Пане Президенте, зробити це треба сьогодні, бо завтра буде вже пізно”, – закликав він.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *