ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни ще змагаються за право стати обличчям Львова

Львівський портал

|

Десять львівських родин змагаються за можливість стати Сім`єю для ролика УЄФА ЄВРО 2012™. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як розповіли у ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до Чемпіонату Європи з футболу 2012», за таке право змагаються викладачі, бізнесмени, депутати та  співаки.

Організатори конкурсу шукають львівську сім`ю, яка готова якнайкраще представити місто та взяти участь у зйомці відеоролика УЄФА про Львів. Відео  буде використане для промоції Львова у світі та транслюватиметься на партнерських каналах УЄФА аж до початку чемпіонату Європи  з футболу 2012 року.

Зараз найстаршому учаснику конкурсу 64 роки, а наймолодшій – лише 5 місяців. Але до суботи, 13 серпня 2011 року, будь-яка сім`я може долучитися до конкурсу!
Для участі у конкурсі потрібно просто надіслати фото своєї сім`ї й набрати найбільше голосів на сайті голосування – www.VisitLviv.net. Детальні умови участі знаходяться за посиланням http://visitlviv.net/photocontestlist/ua/13/sim-ya-dlya-rolyka-jevro-2012/

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *