ОСТАННІ НОВИНИ

З обласного бюджету співфінансуватимуть 20 регіональних мікропроектів

Львівський портал

|

20 мікропроектів, які відібрали на цьогорічному обласному конкурсі, будуть співфінансуватися за кошти обласного бюджету. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Зокрема, за рахунок обласного бюджету буде співфінансуватися влаштування системи опалення у приміщенні школи с. Мостиська Другі Мостиського району. Загальна вартість мікропроекту становить 80,96 тисяч гривень, з них 39 тисяч гривень – кошти обласного бюджету, 39 тисяч гривень – міського бюджету і 2,96 тисяч гривень – спонсорські кошти.

У 2011 році будуть виділені кошти з обласного бюджету на капітальний ремонт приміщень Народного дому в смт. Підбуж, реконструкцію Будинку “Просвіта” у м. Рудки Самбірського р-ну шляхом використання енергоефективних технологій, капітальний ремонт Народного дому села Лагодів.

Перемогу здобули мікропроекти щодо відновлення зовнішнього освітлення у селах Неслухів і Полонична Кам`янка – Бузького району, вулиці М. Павлика у м. Городок, вулиць у м. Старому Самборі, вулиці Малехівської в м. Новий Розділ, населених пунктів Пониквянської сільської ради.  Проводитиметься реконструкція дитячих майданчиків у низці населених пунктів області та ін.

До резерву зарахована низка проектів, які якісно підготовлені, однак подані із запізненням.

Всього на конкурс було подано 68 мікропроектів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *