ОСТАННІ НОВИНИ

Комітет опору диктатурі ініціює позачергову сесію міськради

Львівський портал

|

Сьогодні, 6 серпня, відбулося засідання Комітету опору диктатурі, що був створений напередодні у Львові у зв’язку з політичною ситуацією, що склалася в країні після арешту Юлії Тимошенко. Про це повідомляє прес-служба організації.

До складу Комітету увійшли представники більшості партій демократичного спрямування („Батьківщина”, „Свобода”, „Фронт змін”, НРУ, „Наша Україна”, „Пора”, „Удар”, ПРП, КУН, РХП).

Комітет ухвалив Маніфест „Не бійся! Захисти Україну!”, з яким звернувся до українського народу.

Також комітет затвердив План дій, у якому, зокрема, враховано пропозицію партії „Батьківщина” про мобілізацію львів’ян для участі у акціях протесту у Києві, а також передбачено ряд інших заходів.

За ініціативою Комітету у понеділок, 8 серпня, о 13 годині, відбудеться позачергове засідання Львівської міської ради, на якому буде розглянута актуальна політична ситуація в Україні, а також прийняті відповідні рішення.

У вівторок також відбудеться сесія Львівської обласної ради. Комітет закликає львів’ян прийти під стіни львівської міської ради, щоб солідарно висловити свою позицію перед загрозою встановлення в Україні диктатури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *