ОСТАННІ НОВИНИ

Шведи перероблятимуть на Львівщині звалищний газ

Львівський портал

|

Львівська обласна рада та шведська компанія “Вірео Енерджи АБ” в особі засновника та директора з розвитку Фредріка Карлмана підписали протокол про наміри щодо реалізації інвестиційного проекту “Створення установок для отримання звалищного газу й виробництва з нього електричної і теплової енергії на полігонах твердих побутових відходів у Львівській області”.

Як йдеться у документі, протокол закладає основи подальшої співпраці між компанією “Вірео Енерджи АБ” та Львівською обласною радою щодо реалізації згаданого проекту.

Інвестор має забезпечити реалізацію проекту на суму п’ять мільйонів євро протягом 18 місяців з дотриманням інвестиційного, фінансового, податкового, трудового законодавства та стандартів України у сфері охорони навколишнього середовища. Згідно з проектом, інвестор має право власності на будь-які продукти, отримані від утилізації звалищного газу. Обласна рада зі свого боку сприяє забезпеченню стабільності прав інвестора та захист інвестицій за чинним законодавством.

Протокол про наміри передбачає, що наступним кроком співпраці буде створення робочої групи проекту, повідомляє прес-служба Львівської облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *