ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня почнуть ліквідовувати недоліки тротуарної плитки на площі Галицькій

Львівський портал

|

З наступного тижня генпідрядна організація, яка укладала тротуарну плитку на площі Галицькій у Львові, розпочне ліквідовувати недоліки своєї роботи. Про це «Львівському порталу» розповів в.о. начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Ігор Фалюта.

За його словами, про усунення недоліків уже домовлено з генпідрядною організацією, яка цьогоріч укладала на даній площі плитку. «Вони повернуть 15 тис грн. і субпідрядна організація буде готова приступити до ліквідації тих недоліків, які були виявлені і озвучені на сесії Львівської міської ради. Недоліки будуть усунені на протязі 10-15 днів», – зазначив І.Фалюта.

Що стосується пошкодженої тротуарної плитки на площі Ринок, то, за словами в.о. начальника управління капітального будівництва, це питання досі розглядається в прокуратурі. «Остаточних висновків прокуратура ще не зробила. Разом з тим, я думаю, що питання буде стояти про повернення коштів за неякісно виконані роботи. Водночас в мерії розглядається питання щодо відновлення тротуарної плитки іншими силами і за ті кошти, які будуть повернуть», – сказав він.

А повернути підрядна організація, яка укладала на пл. Ринок тротуарну плитку, має близько одного мільйона гривень, щоправда цих коштів уже буде замало для закупівлі нової. «Оскільки справа зайшла так далеко – полетіло 50% плитки, то виконавець робіт має повернути близько 1 млн грн. Ці кошти будуть повернуті до міського бюджету і за них місто купить нову плитку. На сьогодні, на мій погляд, цього мільйону вже буде не достатньо, це буде вже набагато дорожче», – додав І.Фалюта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *