ОСТАННІ НОВИНИ

Навчаннями «Репід Трайдент-2011» відвідали командувач Сухопутних військ України та Секретар армії США

Львівський портал

|

За перебігом українсько-американських навчань із залученням військ «Репід Трайдент-2011» у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, що на Львівщині, сьогодні спостерігали командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Геннадій Воробйов, Секретар Сухопутних військ США Джон МакХью та командувач Сухопутних військ Збройних сил США в Європі генерал-лейтенант Марк Хертлінг. Про це повідомляє прес-група українсько-американських тактичних навчань із залученням військ «Репід Трайдент – 2011».

У рамках свого візиту вони відвідали навчальні точки, завдання на яких виконували три багатонаціональні роти, які були сформовані із військовослужбовців країн-учасниць навчань.

Відповідно до сценарію навчань, 1-ша багатонаціональна рота виконувала дії з реагування на засідку умовного незаконно озброєного формування. 2-га багатонаціональна рота патрулювала зону відповідальності та затримувала бунтівників. Третій багатонаціональний підрозділ відпрацьовував питання охорони важливого об’єкту.

Також, згідно плану проведення навчань, підрозділи тренувались у пошуку та знешкодженні саморобних вибухових пристроїв.

Кульмінацією подій цього дня,  було десантування українських,  білоруських, молдавських, польських аеромобільних підрозділів та курсантів-аеромобілістів Академії Сухопутних військ ім. гетьмана Сагайдачного із літака Іл-76. Загалом за день виконано близько 200 стрибків. Згідно плану навчань це десантування повинно було відбутися ще 1 серпня, але через складні погодні умови було перенесено на 3 серпня.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *