ОСТАННІ НОВИНИ

Більше 80 тисяч дітей Львівщини відпочивали цього літа в таборах та санаторіях

Львівський портал

|

Понад 80 тисяч дітей Львівщини оздоровились та відпочили в літніх таборах та санаторіях. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За даними головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації впродовж червня-липня функціонувало 723 пришкільні табори, в яких відпочило 70322 (29,0% від загальної чисельності дітей шкільного віку).

Крім цього, діти оздоровлюються у 27 стаціонарних оздоровчих закладах: в 11 санаторіях оздоровлено 4563 дитини, в 16 дитячих позаміських оздоровчих закладах оздоровлено 4698 дітей,  у 3 – х наметових таборах – 234 дітей. Всього у стаціонарних оздоровчих закладах – 9261 дитина.
Загалом протягом літа функціонуватиме 767 пришкільних таборів (відповідно до запланованих, у червні – 688, липні – 59, серпні – 20), в яких відпочине понад 109692 дитини (43 % від загальної чисельності дітей шкільного віку).
Більша кількість дітей відпочивала у таборах з денним перебуванням, які виконують функцію – забезпечення дітей організованим змістовним дозвіллям, відповідним доглядом та  харчуванням.
Поряд з цим, об’єднанням профспілок Львівщини організовано оздоровлення та відпочинок 3758 дітей. На ці заходи використано коштів на суму 2300,0 тис. гривень.
Управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації за два літніх місяці організувало оздоровлення для 2530 дітей, в тому числі в Міжнародний дитячий центр «Артек» (АР Крим) – 459 дітей та Український дитячий центр «Молода гвардія» (м.Одеса) – 188 дітей. За кошти обласного бюджету в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку області та на березі Чорного та Азовського морів оздоровлено 1883  дитини.
У серпні місяці передбачається проведення оздоровлення та відпочинку дітей ще в 20 пришкільних таборах,  20 наметових таборах, а також в позаміських закладах оздоровлення та відпочинку дітей.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *