ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині практично всі дитячі табори порушували санітарні вимоги

Львівський портал

|

Станом на сьогодні на території Львівської області було здійснено 81 перевірку дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Практично в усіх цих закладах були виявлені порушення санітарних вимог. Про це «Львівському порталу» розповіла завідувач відділенням гігієни дітей та підлітків Львівської обласної держсанепідемстанції Галина Савченко.

На Львівщині функціонує 28 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, з яких є 13 стаціонарних закладів, два – пришкільних, три – наметових і 10 санаторіїв, де оздоровлюються діти.

«Фактично ми перевірили всі заклади, які функціонують в області, деякі більше, ніж двічі. З 28 перевірених закладів у 27 було виявлено порушення санітарних вимог», – зазначила Г.Савченко.

Відтак, за виявлені порушення було накладено 27 штрафних адміністративних санкцій, 54 працівника було відсторонено від роботи за порушення термінів медичних оглядів, винесено дві постанови про тимчасову заборону експлуатації харчоблоків у таких закладах – у таборі «Світанок» (Львівська обласна профспілка працівників споживчої кооперації) та у санаторії «Конвалія» ( ПП «Ярина»).

«Після проведення усіх запобіжних заходів, у дитячих закладах було проведено генеральне прибирання. Всі виявлені порушення були усунені відразу після приписів. Станом на сьогодні всі дитячі заклади оздоровлення та відпочинку на Львівщині відкриті», – повідомила Галина Савченко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *