ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виявили 90 самовільно встановлених літніх майданчиків

Львівський портал

|

 Нещодавно у Львові завершилося комплексне обстеження літніх майданчиків, проведене за участю КП «Адміністративно-технічне управління», відділів соціально-економічного розвитку райадміністрацій, органів прокуратури, а також уповноважених управлінь Львівської міської ради.

Літні майданчики перевіряли на наявність дозвільної документації, відповідність  погодженим проектам, а також на дотримання власниками вимог Правил благоустрою Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Під час обстеження було виявлено 90 самовільно встановлених об’єктів, з них 29 у Галицькому районі, 23 – у Сихівському, 12 – у Личаківському, 10 – у Шевченківському, 9 – у Залізничному та 7 – у Франківському. Відтак, працівники КП «Адміністративно-технічне управління» скерували порушникам 59 приписів і оформили 24 протоколи про адмінправопорушення.

У результаті, суб’єкти господарювання вже добровільно демонтували 29 самовільно встановлених літніх майданчиків, власники вісьми відкритих літніх майданчиків вже звернулися до управління «Дозвільний офіс» для оформлення дозволів.

«Правопорушники, які встановили відкриті літні майданчики без належної дозвільної документації, отримують приписи з вимогою усунути порушення. Відтак, протягом 20 днів суб’єкт господарювання повинен добровільно демонтувати свій літній майданчик, або ж пред’явити підтвердження подачі документів до управління «Дозвільний офіс» для оформлення дозволу. Якщо ж власник не виконує вимог припису, він притягується до адмінвідповідальності» – розповідає начальник відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» Марія Кустова.

Довідка.

Відкритий літній майданчик – стаціонарний або тимчасовий (щоденного демонтажу) пункт ресторанного господарства, який розташовується біля стаціонарного закладу (ресторану, бару, кафе, їдальні) або без прив’язки до нього у теплий період року з 1 квітня по 1 листопада і не має закритого приміщення для тимчасового перебування людей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *