ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть конкурс для створення місць паркування

Львівський портал

|

У Львові буде проведено конкурс між підприємцями на надання в користування земельної ділянки для забезпечення паркування транспортних засобів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Це рішення регламентує процедуру конкурсного відбору підприємців і є документом, який затверджує порядок проведення конкурсу. Основною метою прийняття такого рішення є розвиток конкуренції, обмеження монополізму на ринку надання послуг з обслуговування майданчиків для паркування та вибір на конкурсних засадах суб’єктів підприємницької діяльності, які спроможні впровадити новітні технології в систему організації паркування та надавати якісні послуги паркування юридичним особам та громадянам.

Зараз відбувається формування конкурсної комісії, яка і буде працювати над цим проектом. Проте, сам конкурс буде оголошено не швидше вересня 2011 року, оскільки у складі конкурсної комісії є й депутати, які зараз перебувають у відпустці. 

«Це рішення дає змогу зрушити з місця процес надання в оренду майданчиків для паркування. З нового року не проводилися конкурси, у зв’язку зі змінами у Податковому кодексі. Проте на даний момент усе, що стосується конкурсу, було попередньо опрацьовано та вдосконалено», – розповів головний спеціаліст управління транспорту та зв’язку Сергій Жук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *