ОСТАННІ НОВИНИ

Половина водіїв в Україні отримала права за хабар

Львівський портал

|

49,6% українських водіїв давали хабар під час складання іспиту на права в ДАІ. Такі дані були отримані в результаті опитування, проведеного сайтом «AUTO.ria.ua». При цьому більшість опитаних зазначили, що цілком задоволені рівнем їх навчання в автошколах, повідомляє «Сегодня».

Так, за результатами опитування, 36% респондентів зазначили, що оцінюють рівень свого навчання в автошколі як «дуже ефективний». Ще 34% залишилися задоволені рівнем теоретичної підготовки зі знань правил дорожнього руху, але порахували недостатніми отримані в автошколі навички водіння. «Неефективним» своє навчання в автошколі назвали лише 19% респондентів.

Проте, незважаючи на позитивне ставлення українців до результатів навчання в автошколах, практично половина з них на запитання «Чи давали Ви хабар під час здачі іспиту на права в ДАІ?» відповіли ствердно. При цьому сума хабара, зі слів водіїв, які отримували права в 2010-2011 р.р., складає в середньому 900 грн.

Опитування проводилося серед користувачів сайту «AUTO.ria.ua», які відзначили, що мають водійське посвідчення. В опитуванні взяли участь 3000 респондентів з усієї України.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *