ОСТАННІ НОВИНИ

Водіїв “штрафують” переглядом шокуючих кадрів ДТП

Львівський портал

|

Інспектори дорожньо-патрульної служби відділу ДАІ міста Львова провели у місті профілактичні заходи, під час яких закликали водіїв транспортних засобів не порушували Правил дорожнього руху.

Як інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області, в спеціальному «профілактичному бусі» Державтоінспекції, співробітники ДАІ кожному водієві, з яким провели профілактичну бесіду, також продемонстрували відеоролики із дорожньо-транспортних пригод, які стали наслідками порушень Правил дорожнього руху.

Здебільшого інспектори ДАІ зупиняли тих водіїв, які або говорили по мобільному телефону, або не були пристебнутими пасками безпеки. Адже, як свідчить статистика, навіть дрібні порушення ПДР призводять до трагічних наслідків. Зокрема, під час розмови по телефону за кермом, водієві достатньо буквально на кілька секунд відволіктися, аби втратити контроль над ситуацією… Плачевними можуть бути наслідки і у випадку, коли водій нехтує своєю безпекою і не фіксує на собі пасок безпеки.   

Лише 29 липня у Львові на перехресті вулиць Липинського-Промислова інспектори ДАІ зупинили за такі порушення понад 30 водіїв. А загалом упродовж тижня їй довелося поспілкуватися з майже 250 водіями-порушниками. Після переглянутих відеороликів із дорожньо-транспортними пригодами, кожен водій обіцяв, що більше порушуватиме правил безпечної їзди, оскільки не хоче потрапити у схожу трагічну ситуацію.

Наголосимо, що головною метою таких профілактичних заходів є зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод, які в основному стаються через порушення водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *