ОСТАННІ НОВИНИ

Провідні львівські ІТ-компанії об’єднались для залучення молодих фахівців

Львівський портал

|

Відтепер кожен, хто має бажання та відповідні навички, щоб працювати у сфері IT, має можливість вибрати для себе ІТ-компанію, яка працює у Львові . Така спільна платформа організована «Кластером Інформаційних технологій та Бізнес-Послуг» та Львівською міською радою, для того, аби молоді та перспективні фахівці сфери ІТ мали змогу обрати для себе найбільш відповідну компанію та реалізувати себе у професійній діяльності. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Це перша подібна ініціатива, коли компанії, які працюють в бізнесі, в цьому випадку в IТ, об’єдналися для промоційної кампанії. Оскільки для Львова важливим є власне кластер IT, що є визначено радою з конкурентоспроможності, то Львів є центром залучення талановитих людей у цій сфері. Ми запрошуємо молодих людей не тільки зі Львова, а й з інших міст України, випускників програми «Перший кар’єрний крок», усіх, хто хоче отримати престижну роботу», – повідомив директор кластеру ІТБП Володимир Воробей.

Проект стартує восени 2011 року та передбачає стажування молодих людей, які мають відповідну освіту або ж просто цікавляться ІТ. У цьому проекті беруть участь такі ІТ-компанії як Eleks, Lohika, N-iX, SoftServe, Symphony Solutions.

Для молодих фахівців відкривається платформа широких можливостей, оскільки своє резюме усі охочі можуть відправляти на різні компанії, кожна з яких має власні підходи та різні програми для залучення молодих фахівців. У цих компаніях можливим є динамічний кар’єрний ріст, новий досвіт та можливості реалізувати себе від невеличких проектів до участі у проектах зі творення спецефектів для найбільших компаній світу. 

«Стажування – це насамперед , досвід для майбутнього працівника та можливість проявити себе , а також зробити правильний вибір. Для компанії – це можливість передачі досвіду та отриманні фахового, вмотивованого працівника, який розуміє, чого він хоче і чому віддає світ час цій справі», – розповіла керівник програми стажування ЛМР «Перший кар’єрний крок» Галина Бордун.

Нагадаємо, Львів є центром розвитку IT. Саме ця сфера була визнана Львівською міською радою найважливішою для міста поряд із туристичним бізнесом.

Довідка

Детальніша інформація про програму «Знайди себе у Львові» за тел. 0673741538 та на сайтах Львівської міської ради (www.city-adm.lviv.ua) та Ресурсно-кадрового центру (kadry.lviv.ua).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *