ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович у жовтні відкриє львівський євростадіон

Львівський портал

|

Президент України Віктор Янукович відкриє львівський євростадіон 28 жовтня. Про це журналістам сьогодні повідомив віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков.

За його словами, в урочистій події візьмуть участь багато студентських колективів. А перший матч заплановано провести 15 листопада.

Також сьогодні Борис Колесніков та міський голова Львова Андрій Садовий змонтували перше глядацьке крісло на стадіоні. За словами Б. Колеснікова, сидіння на стадіоні будуть синього та жовтого кольору, у кольорах державного прапора, оскільки сам стадіон є власністю держави. Також він сказав, що після Євро-2012 стадіон будуть використовувати для футбольних матчів і проведення концертів. Уже зараз розпочинається підбір персоналу для роботи на новому стадіоні. Загалом там працюватиме до 300 людей.

Окрім того, Б. Колесніков сказав, що до Дня Незалежності буде відкрито першу чергу злітної смуги аеропорту «Львів». А загалом роботу на злітній смузі планують завершити у грудні цього року, так само як і на будівництві нового пасажирського терміналу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *