ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у потрійному зіткненні травмовано шістьох людей

Львівський портал

|

На автодорозі сполученням Львів-Шегині біля села Волиця Мостиського району сталася дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої було травмовано шістьох осіб. Про це повідомляє прес-служба ДАІ у Львівській області.

 Як встановили співробітники ДАІ, на автодорозі біля села Волиця водій автомобіля «Пежо-406» (польська реєстрація), 23-річний житель міста Судова Вишня Мостиського району, рухаючись з кордону з Республікою Польща у напрямку до міста Львова, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення з автомобілем «Фольксваген Т4» (бус) під керуванням 60-річного жителя села Верхівці Самбірського району.

 Після цього зіткнення відбулося ще одне, а саме – водій автомобіля «ВАЗ-111940», 23-річний житель міста Судова Вишня, який рухався позаду автомобіля «Пежо-406», зіткнувшись з автомобілем «Фольксваген Т4», виїхав за межі проїжджої частини дороги, з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся.

 Унаслідок цієї ДТП усі транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій та п’ятеро пасажирів автомобіля «Фольксваген Т4» (35-річна, дві 46-річні жінки, а також 38-річний та 50-річний чоловіки – жителі села Верхівці Самбірського району) – тілесні ушкодження різної важкості. 

 За даним фактом ДТП триває перевірка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *