ОСТАННІ НОВИНИ

Назви новеньких «Хюндаїв» стануть відомі наприкінці серпня

Львівський портал

|

Переможців конкурсу на назву швидкісних міжрегіональних електропоїздів виробництва компанії «Hyundai Rotem», підприємства, що буде здійснювати швидкісні перевезення, та логотип конкурсна комісія Укрзалізниці визначить до 26 серпня цього року. Відповідний наказ підписав генеральний директор Укрзалізниці Володимир Козак. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Найкращу пропозицію серед поданих учасниками конкурсу буде визначено у трьох номінаціях шляхом таємного голосування.

Упродовж місяця, з 23 червня 2011 року, доки тривав відкритий всеукраїнський конкурс, на адресу Укрзалізниці надійшло 1020 електронних версій конкурсних пропозицій. У кожній із них учасниками конкурсу запропоновано для розгляду від 1 до 300 варіантів назв підприємства швидкісного руху, його логотипу, а також назв міжрегіональних електропоїздів, тому терміни опрацювання комісією конкурсних пропозицій збільшено.

Нагадаємо, на переможців чекає винагорода в розмірі 10 тисяч гривень та запрошення на презентацію відкриття швидкісного руху міжрегіональних електропоїздів виробництва компанії «Hyundai Rotem», що курсуватимуть на маршрутах Київ – Харків, Київ – Донецьк та Київ – Львів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *