ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські надзвичайники від початку року зібрали 35 кг ртуті

Львівський портал

|

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради в рамках акції «Дні прийому ртуті від львів’ян» від початку року вже зібрало 35 кг ртуті. Торік надзвичайники зібрали 42 кг ртуті за весь рік. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Ідея проведення такої акції з`явилася ще 2009 року, у зв`язку із почастішанням випадків виявлення та розливу ртуті мешканцями міста. Ця послуга безкоштовна, безстрокова та покликана зменшити вплив на здоров’я мешканців міста такої хімічно-небезпечної речовини, як ртуть. І вона виправдала себе», – каже головний спеціаліст відділу захисту населення і території Юрій Балашов.

Нагадаємо, ртуть від населення в будь-яких ємностях приймається управлінням із середи до п’ятниці кожного тижня з 1000 до 1700 год за адресою: вул. Стефаника, 4, каб. № 6 (вхід із вул. Чайковського).

Нагадуємо, що у випадках виявлення, розбиття та пошкодження ємностей із ртуттю (градусників, колб) негайно слід звертатися за телефонами 29-75-911, 261-40-83, 261-42-39, 261-44-61 або за електронною адресою [email protected].

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *