ОСТАННІ НОВИНИ

Суд відмовив прокуратурі в арешті Тимошенко

Львівський портал

|

Печерський райсуд Києва не задовольнив клопотання держобвинувачення щодо зміни запобіжного заходу на арешт для екс-прем´єр-міністра Юлії Тимошенко

Як передає кореспондент «Коментарів», про це в середу, 27 липня, заявив суддя Печерського райсуду м. Києва Родіон Кірєєв, відкриваючи засідання суду після перерви.

За словами Кірєєва, Тимошенко «порушує порядок розгляду справи, затягує і намагається перешкоджати розслідуванню».

Однак, незважаючи на це, суддя зазначив: можливості для зміни запобіжного заходу немає, тому клопотання слідства не було задоволено.

Як повідомляли «Коментарі», раніше сьогодні Тимошенко звернулася до суду з проханням перенести розгляд її кримінальної справи для пошуку нових захисників.

Проте суддя Печерського райсуду м. Києва Родіон Кірєєв відмовив екс-прем´єру відкласти розгляд справи і дати їй три дні на пошук адвокатів. «Підсудна, на надуманих підставах неодноразово відмовлялася від захисників», – заявив Кірєєв і додав, що Тимошенко зловживає своїм правом на захист.

З свого боку представники держобвинувачення вимагали змінити екс-прем´єр-міністру Юлії Тимошенко запобіжний захід на арешт – через те, що Тимошенко не давала виступити свідкові – екс-міністру Мінпаливенерго Юрію Продану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *