ОСТАННІ НОВИНИ

Податок на нерухомість львів’яни почнуть платити відразу після Євро

Львівський портал

|

Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, яке повинно увійти в дію з 1 липня 2012 року, може бути відстрочене ще на півроку, або й навіть на рік. Такою думкою поділився сьогодні під час бліц-дебатів у Львівському прес-клубі голова комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради Яромир Самагальський. 

«Протягом року буде йти процес впровадження цього закону у життя. Проводитиметься уся методологічна та підготовча роботи, буде проводитись збір інформації, буде передбачена співпраця з нотаріальними конторами, мусять надходити до централізованих органів чи податкової усі відомості про власників нерухомого майна, які постійно міняються. Яким чином усі ці питання будуть вирішені ми ще не знаємо, бо     на сьогодні роз’яснень ми не маємо. Має прийти ціла купа роз’яснень, мають бути певні інструкції», – розповів він.

«Думаю, що цей закон буде відстрочений чи на півроку, чи на рік. Багаті не збираються платити, доки вони не підготуються до цього», – додав Я.Самагальський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *