ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні вшановують пам`ять загиблих під час Скнилівської трагедії

Львівський портал

|

Виповнилось 9 років від страшної трагедії, що сталась на Скнилівському летовищі під час проведення авіаційного шоу. Сьогодні, 27 липня, львів`яни вшановують пам`ять загиблих. Відбувся реквієм пам’яті загиблих внаслідок авіакатастрофи, участь у якому взяли представники громадських організацій, місцевої влади, мешканці Львова, духовенство тощо.

Поминальна панахида за жертвами катастрофи відбулась в каплиці біля летовища. В ній взяло участь духовенство, друзі та родичі жертв. Більшість з них тримали біля себе фотографії загиблих. Участь у спільній молитві взяло приблизно 100 людей.

«Ми сьогодні повинні згадати усіх тих, хто загинув невинно. Це велика біда для багатьох родин, для всієї громади нашого міста. Дякую всім, хто у цей день приходить у цю каплицю і молиться за душі невинно убієнних. Ми повинні молитись і просити пробачення за цю велику трагедію, яка сталась 9 років тому, молитись, аби такої біди ніколи більше не було», – зазначив мер Андрій Садовий.

Після панахиди відбулася піша проща до місця, де сталася катастрофа.

Нагадаємо, що 27 липня 2002 року під час авіашоу на Скнилівському летовищі зазнав катастрофи літак Су-27. В авіакатастрофі загинуло 77 осіб, з яких 28 дітей. Також постраждало близько 250 людей.

Фото прес-служби Львівської міської ради

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *