ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині організували Літню школу для прийомних сімей та дитбудинків сімейного типу

Львівський портал

|

З 25 до 29 липня 2011 року з метою підвищення кваліфікації прийомних батьків та батьків-вихователів, службою у справах дітей Львівської облдержадміністрації спільно з Львівським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано Літню школу для прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу Львівської області. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Учасниками Літньої школи, яка проходитиме у селі Явора Турківського району на базі  мотелю «Чертур» стануть 60 осіб, з яких 34 дорослих та 26 дітей. 
 

Участь у проведенні заходу візьмуть начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис, директор Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослав Бордіян, заступник голови Турківської районної державної адміністрації Іван Січик. 

Програма проведення Літньої школи, окрім навчально-інформаційного блоку для прийомних батьків та батьків-вихователів, передбачає проведення акції «Тато, мама, я-дружня сім’я», ряд розважально-пізнавальних та творчих заходів для дітей. 
Довідка.

Станом на сьогодні у Львівській області функціонує 83 прийомні сім’ї та 20 дитячих будинків сімейного типу. Відповідно до нормативно-розпорядчих документів, прийомні батьки та батьки-вихователі дитячих будинків сімейного типу кожні два роки проходять відповідні навчання з метою підвищення кваліфікації, які організовує Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *