ОСТАННІ НОВИНИ

Cуд заборонив акції як лівим, так і правим

Львівський портал

|

Львівський окружний адміністративний суд прийняв рішення про заборону проведення заходів 27 липня на Пагорбі Слави та біля Монументу Слави. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, учора, 26 липня, Львівський окружний адміністративний суд прийняв рішення про заборону масових заходів 27 липня на Пагорбі Слави та біля Монументу слави, які мали проводити громадська організація «Сокіл», Львівська міська рада ветеранів та Комуністична партія України.

Нагадаємо, що до міської ради надійшло чотири заявки на проведення заходів у Львові 27 липня у однаковий час і в одному місці. Дві з цих заявок надійшли від Львівської міської ради ветеранів, одна від молодіжної громадської організації «Сокіл» та від Комуністичної партії України.

У зв’язку з цим, міська рада звернулася до суду з проханням заборонити заходи 27 липня. Відповідне прохання звернутись до суду надійшло до міської ради і від міського управління внутрішніх справ, оскільки проведення цих заходів створювало загрозу громадській безпеці.

«Львівський окружний адміністративний суд прийняв рішення заборонити проводити заходи 27 липня трьом організаціям, які подали попередньо заяви у міську раду. Йдеться про громадську організацію «Сокіл», Комуністичну партію та Раду ветеранів», – додала Гелена Пайонкевич.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *