ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’ять підземних переходів потребують капітального ремонту

Львівський портал

|

Як повідомили прес-службі ЛМР  у департаменті житлового господарства та інфраструктури, станом на сьогодні у Львові налічується 16 підземних пішохідних переходів. Таких, що потребують капітального ремонту – 5.

З них 12 знаходяться на балансі районних адміністрацій, 4 – відомчі. Не функціонують 3 підземні переходи за адресами вул. Б.Хмельницького-Грінченка, Гуроїв УПА, 76, Городоцька, 355, балансоутримувачем якого є ВАТ «Львівський завод телеграфної апаратури».

У 2011році заплановано відремонтувати підземний перехід на вул. Пасічній, 92 (Личаківська районна адміністрація), загальною площею 214,3 м кв, на що в міському бюджеті передбачено 100 тис. грн.

«Виділених коштів на ремонт переходу не вистачає, оскільки реальний кошторис робіт у п’ять разів більший. Тому ремонтні роботи поки призупинені», – повідомили в управлінні інженерного господарства.

«Підземні переходи будемо робити відповідно до можливостей. Було б ідеально, якби у кожному переході був адекватний господар, щоб там можна було здійснювати комерційну діяльність, а за кошти утримувати перехід», – вважає міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 2010 року під час реконструкції пл. Галицької виконано роботи з гідроізоляції підземного пішохідного переходу.

16 підземних переходів розміщені за адресами: пл. Галицька, вул. Листопадового Чину, вул. Любінська, вул. Городоцька, 355, вул. Городоцька-Степова, вул. Городоцька-Вільхова, вул. Вільхова-Курмановича, вул. Городоцька-Виговського, вул. Б.Хмельницького-Грінченка, вул. Б.Хмельницького-Татарська-Долинського, пл. Митна, вул. Пасічна, 92-94, вул. Стрийська, 202, вул. Героїв УПА, 76, вул. Кульпарківська (шляхопровід), вул. Стрийська, 45.

Найбільший за площею підземний перехід міста – 1492 м кв на вул. Городоцька-Степова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *