ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині ввели обмеження на рух вантажівок

Львівський портал

|

Служба автомобільних доріг розробила низку заходів на виконання розпорядження голови Львівської ОДА від 27 травня 2011 року про обмеження руху великих вантажівок дорогами області у період підвищення температури повітря понад 28 градусів .

Як інформує прес-служба ЛОДА, служба автодоріг розробила перелік доріг, на яких вводиться обмеження руху великовагового транспорту, а також встановлено термін та час введення обмежень – на літній період із 10 до 22 години.

Обмеження введено на таких автошляхах: М-06 Київ-Чоп, під’їзд до Львова, М-09 Львів-Рава-Руська, М-10 Львів-Краковець, західний об’їзд міста Львова, М-11 Львів-Шегині, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам`янка, Н-02 Львів-Тернопіль, Н-09 Мукачево-Ів.-Франківськ-Рогатин-Львів, Н-10 Стрий-Ів.-Франківськ-Чернівці, Н-13 Львів-Самбір-Ужгород, Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, Р-15 Ковель-В.Волинський-Червоноград-Жовква, Р-39 Броди-Тернопіль.

Також виготовлено та встановлено 16 комплектів – 96 дорожніх знаків, а також встановлено відповідну кількість інформаційних панно. Крім того, визначено 34 місця для відстою транспортних засобів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *