ОСТАННІ НОВИНИ

Львів перейме досвід Ляйпціґа у розробці концепцій зовнішнього освітлення та вуличних меблів

Львівський портал

|

У рамках спільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення  старої частини міста  Львова» делегація зі Львова відвідала місто Ляйпціґ (Німеччина). Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Під час подорожі відбулось  налагодження співпраці та обмін  досвідом між Львівською міською  радою та адміністрацією міста Ляйпціґ  в питаннях вуличних меблів, розроблення  плану освітлення міста, впровадження проекту «підземне місто».

        Зокрема, під час подорожі представники Львівської міської ради та проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» взяли участь в конференції PLUS (Public Lightning Strategies for Sustainable Urban Spaces) в рамках засідання Міжнародної асоціації освітлення міст (LUCI), на якій були представлені кращі приклади та стратегії планування та розвитку міського освітлення.

Додатково представники Львова ознайомились з досвідом німецьких  міст Ґера та Цайц в сфері створення  та функціонування туристичних підземних маршрутів.

Працівники адміністрації  м.Ляйпціґ представили свій досвід щодо комплексної розробки концепцій  міського освітлення та вуличних меблів.

Унаслідок візиту досягнуто  домовленості про візит спеціалістів адміністрації Ляйпціґа до Львова для подальшого розвитку співпраці між двома містами в зазначених сферах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *