ОСТАННІ НОВИНИ

Восени на львівському «Скіфі» з’явиться табло і бігові доріжки

Львівський портал

|

Нові легкоатлетичні доріжки та табло львівського стадіону «Скіф» планують встановити наприкінці вересня цього року, а загальна готовність стадіону «Скіф» згідно затвердженого графіка становить 46%. Про це в інтерв’ю Інформаційному центру «Україна-2012» повідомив гендиректор ДП «Західінфрапроект» Володимир Шадрін.

Зокрема, корпус загального призначення готовий на 55%. «Будівельники наразі закінчують роботи з цегляної кладки стін та перегородок, закінчують встановлювати зовнішні вікна та двері. Також активно монтуються й інженерні системи: опалення, електромережі, вентиляція, водопостачання і каналізація та слабострумні мережі», – розповів керівник Львівської дирекції з будівництва єврооб’єктів.

Він додав, що в будівлі тривають також внутрішньо-оздоблювальні роботи. На завершальному етапі — штукатурка сходових кліток. Зараз будівельники продовжують встановлювати гіпсокартонні перегородки всередині приміщення.

«Готовність критих трибун складає 62%. На сьогодні робітники повністю завершили земляні роботи, влаштували палі, балки, плити і вже монтують металоконструкції покриття, готовність виконання якого становить 30 %. Показник готовності відкритих трибун — 69 %. Як і на критих трибунах, будівельники завершили вищезазначені роботи і на даний момент займаються внутрішніми оздоблювальними роботами», – сказав В. Шадрін.

За його словами, тривають активні роботи і з облаштування спортивного ядра. Там розпочато демонтаж існуючих легкоатлетичних доріжок, секторів і поля. У кінці реконструйоване футбольне поле розміром 105×68м покриють натуральним газоном і автоматичною систему поливу без підігріву.

«Продовжуються роботи з благоустрою території з вулиці Личаківської. На цій ділянці робітники вже демонтували старі квиткові каси. Наразі будівельники здійснюють підготовчі роботи з будівництва алеї на дві смуги і незабаром розпочнуть класти бруківку», – резюмував наостанок керівник ДП «Західінфрапроект».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *