ОСТАННІ НОВИНИ

Суддя зіграв за «Шахтар»?

Львівський портал

|

Суддівська помилка коштувала львівським «Карпатам» трьох очок у виїзному матчі з «Шахтарем». За рахунку 2:1 на користь донеччан, на 85-ій хвилині матчу рефері не дав стовідсотковий пенальті за гру рукою Кучера у власному карному майданчику.

З екранів телевізорів на повторі було чітко видно, як м’яч після подачі злів Мартинюка влучив у руку захисника донецького клубу і змінив траєкторію, тобто арбітр мав усі підстави показувати на «точку». Однак натомість жовту картку заробив гравець «Карпат» за надто активні намагання довести свою думку до судді.

Поза тим слід зазначити, що львів’яни провели два категорично різні тайми. Якщо у першому вони ні на йоту не поступалися господарям і це закономірно вилилося у гол Даніла Авелара на 37 хвилині. Федецький на своєму фланзі наглухо закрив Вілліана , Срна нервував на своїй ділянці, що вилилося в кілька небезпечних проходів  до воріт донеччан, а головне – середина поля і відбір були за «Карпатами».

Натомість у другому таймі все діаметрально змінилося. Таке враження, що за фізичними кондиціями «Карпати» ще не здатні відбігати два тайми в такому темпі проти команди класу «Шахтаря». Натомість гірники, отримавши порцію напучувань у роздягалці, забігали так, ніби Луческу пригрозив залишити їх без зарплатні на рік. Що й дало результат. Гірники прискорили командну гру, львів’яни посипалися і пропустили два голи у власні ворота. І якщо перший з них мав відтінок випадковості, бо м’яч порапив на ногу Вілліану після рикошету, то вже другий став результатом гарної комбінації у виконанні донецьких бразильців.

Єдине, що втішає, «Карпати» показали змістовну гру і уникли розгрому, який вчинили в Донецьку іншій львівській команді. Напередодні в матчі Першої ліги «Олімпік» у Донецьку розбомбив ФК «Львів» з рахунком 4:0.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *