ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській залізниці проводитимуть профілактику СНІДу

Львівський портал

|

Сьогодні у Львові відбулося підписання Меморандуму про співпрацю у сфері профілактики ВІЛ/СНІД серед працівників Львівської залізниці. Меморандум підписали зі сторони Адміністрації – начальник залізниці Богдан Піх, Дорожнього комітету профспілки – голова Дорпрофсожу Андрій Сенишин та Міжнародної громадської організації «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» – директор Ілона Єлєнєва. Про це повідомляє прес-центр Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

Проект втілюватимуть на теренах Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей. Уже сьогодні для участі у навчальному круглому столі до Львова прибули керівники структурних підрозділів Львівської залізниці з зазначених областей.

Під час підписання Меморандуму учасники наголосили, що головною метою спільної діяльності є мінімізація ризиків у питаннях охорони праці та здоров’я членів профспілки залізничників та транспортних будівельників шляхом запровадження спеціальних навчальних заходів і профілактичних програм. Спеціальною метою спільної діяльності є реалізація проекту «Профілактика ВІЛ/СНІД серед працівників Львівської залізниці» за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), яке представляв у Львові голова товариства Мартін Каде.

У презентаційному заході взяли участь представники Львівського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІД, Всеукраїнської Мережі ЛЖВ у Львівській області, Молодіжної ради Дорпрофсожу Львівської залізниці.

Меморандум та співпраця вступили у дію з моменту підписання і вважаються безстроковими, хоча основна частина процесу навчання та роботи соціальних працівників розрахована на 13 місяців. До участі у проекті планують задіяти усіх без виключення працівників Львівської залізниці, членів сімей залізничників, працівників підприємств та організацій, які найтісніше співпрацюють з магістраллю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *