ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Зеленій влаштовують асфальтне покриття

Львівський портал

|

Як розповіли у підрядній компанії «Онур», на вул. Зеленій на ділянці від межі міста до вул. Сихівської влаштовують асфальтне покриття. Закінчити роботи з асфальтування проїзної частини цієї ділянки планують до кінця наступного тижня, інформує прес-служба Львівської міськради.

 «Тут покладено уже один шар асфальту, залишилось влаштувати ще два шари. Потім облаштовуватимемо тротуари та велосипедні доріжки», – зазначив представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні

Далі вул. Зелену ремонтуватимуть на ділянці від вул. Сихівської до вул. Луганської.

За інформацією управління капітального будівництва, довжина вул. Зеленої, що підлягає реконструкції, складає  2 км 983 м.

«Проектом тут передбачено посилення основи існуючого дорожнього одягу методом «холодний ресайклінг на місці», заміну асфальтобетонного покриття, влаштування тротуарів, реконструкцію водопровідно-каналізаційних, газових, телефонних, електричних мереж, влаштування велосипедних доріжок, заїзних кишень та павільйонів на зупинках громадського транспорту», – повідомив в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.

Як розповів Олександр Добоні, вул.Зелена стане першим об’єктом, де велодоріжки влаштують на проїзній частині.

Вартість робіт становить 55 млн грн.

Транспорт оминає закриту ділянку дороги по об’їзній дорозі Київ-Чоп, по вул.Стрийській, також через с.Зубра та с.Пасіки Зубрицькі.

По цій дорозі до тублікарні курсує 2 міські маршрути – №77 та №78. Автобуси №78, яких є на маршруті два, курсують до лікарні через с.Зубра. А автобуси 77-го маршруту їздять до тублікарні через вул Стрийську та кільцеву дорогу.

Нагадаємо, наймасштабніші ремонтні роботи також тривають на вулицях Городоцькій, Сяйво, Юнакієва, Коновальця, Мельника-Чупринки, Личаківській.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *