ОСТАННІ НОВИНИ

Семирічний хлопчик дивом залишився живий на пожежі у центрі Львова

Львівський портал

|

Семирічний хлопчик дивом залишився живий під час пожежі, що спалахнула сьогодні в квартирі у центрі Львова. Як повідомив “Львівському порталу” начальник прес-служби головного управління МНС у Львівській області Павло Василенко, відкритий вогонь палав у квартирі майже годину і якби не балкон, що виходить на вулицю Вірменську, то хлопчик загинув би у вогні.

За словами П.Василенка, пожежа виникла сьогодні зранку, коли дитина залишилася сама вдома, а мати пішла кудись у справах.

Хлопчик розповідає, що у певний момент він побачив, як іскрять розетки, а відтак почали горіти домашні речі. “Дитина вибігла на балкон і почала кричати про допомогу, однак ані сусіди з будинку, ані перехожі не сприйняли цей крик серйозно і не зателефонували в міліцію чи до пожежників. І тільки коли з вікна на вулицю і на сходову клітку повалив дим, сусіди почали діяти” – розповів П.Василенко.

 

Він зазначив, що сусіди виламали двері і витягнули хлопця надвір. Його життя поза небезпекою.

За словами Василенка, квартира дуже вигоріла — майже годину палав відкритий вогонь. “Температура була така висока, що зі стін повідпадала штукатурка” – сказав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *