ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створять барабанне коло

Львівський портал

|

Цієї неділі, 24 липня, Львів порине в звуки барабанних ритмів. На площі перед Оперним театром (пр. Свободи) декілька десятків музикантів із ручними барабанами (дарбуки, джембе, думбек) і різною перкусією зберуться, щоб здійснити барабанне коло. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Захід розпочнеться о 19:00 год. Учасники з інструментами розташуються в коло, по центрі якого діятиме диригент, що керуватиме ритмом і створюватиме загальний настрій імпровізованого оркестру.

«Від вібрацій барабанного кола неодмінно «зірве дах» слухачеві і змусить його серце битися швидше, тіло – рухатися у танці, а руки – кинути все, взяти барабан і приєднатися до кола», – розповіли організатори заходу.

Львів’яни зможуть спостерігати за грою Тимура Гогітідзе (часто іменованого «серцебиттям» гурту «АТМАСФЕРА»), що диригуватиме барабанним колом, а також подарує джем-сейшн спільно з гостями заходу, вже цієї неділі.

Як розповіли організатори, немає жодних обмежень щодо рівня володіння інструментом, тому вони закликають приєднатися всіх охочих і привести з собою друзів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *