ОСТАННІ НОВИНИ

Львів витратив на літні квіти понад 400 тисяч

Львівський портал

|

Як повідомили прес-службі Львівської міської ради в Галицькій районній адміністрації, уже закінчено літню висадку квітів. Для квіткового оформлення центральної частини міста у 2011 році із міського бюджету було виділено 423,2 тис грн.

За цей час було висаджено 1185 м.кв квітів. Також розміщено по всій території центральної частини міста 129 підвісних вазонів на опорах та висаджено квіти у 89 вазах.

Мешканці та гості міста також можуть побачити 6 квіткових композицій на площі Міцкевича та проспекті Свободи, а також два квіткових панно – на площі біля ЛНУ імені Івана Франка розміщено панно «Регіони України», а на Марійській площі, що на проспекті Свободи, розміщено панно «Євро-2012». Також нагадаємо, що на площі Митній встановлено квітковий годинник.

Що стосується осінньої висадки квітів, то до 20-ї річниці з дня Незалежності України планують створити квітковий прапор України та Герб та площі біля пам’ятника Т. Шевченкові, а в жовтні на тому ж місці та на Марійській площі будуть висаджені композиції з хризантем.

«На цьому роботи з висадження квітів у Галицькому районі будуть завершенні, оскільки, це потребує значних затрат. Наше місто зараз вже достатньо добре оформлено і відповідає званню культурної столиці України», – вважає в.о. начальника Галицької районної адміністрації Ярослав Сеньків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *