ОСТАННІ НОВИНИ

Якубовську підтримує Ганна Герман, вважає Іваничук

Львівський портал

|

 Екс-голову львівської організації НСПУ Марію Якубовську підтримує заступниця голови Адміністрації президента України Ганна Герман. Про це заявив сьогодні на прес-конференції почесний голова львівської письменницької організації Роман Іваничук.

“Її підтримує влада в особі Ганни Герман” – сказав Р.Іваничук.

Він також вважає, що “дрязги” довкола львівської письменницької організації не припинилися і не хоче, щоби його мішали з брудом. Саме тому він заявив про намір піти з посади почесного голови  львівської організації.

“Я, здається, не буду працювати почесним головою. Я працюю 60 років і за цей час написав 20 історичних романів, чим я гордий і щасливий. Я працюю і зараз, незважаючи на те, що мені уже пішов дев`ятий десяток. Але зараз ганьбити мене чиїмись блудами, то я вважаю, що на це не заслужив. Я буду підтримувати спілку, але в отих дрязгах участі брати не буду” – сказав письменник.

По цих словах голова НСПУ Володимир Яворівський почав просити Іваничука не робити поспішних кроків, бо, як він зазначив, іншої роботи у почесного голови, як писати  нові твори, немає. “Ти є нашим прапором, ти нам потрібен” – наголосив він.

Нагадаємо, учора представники апарату обласної письменницької організації нарешті замінили замки у приміщенні спілки на вулиці Крушельницької, яке до того екс-голова організації Марія Якубовська не хотіла віддавати, незважаючи на те, що  її звільнили на зборах ще на початку травня цього року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *