ОСТАННІ НОВИНИ

Закінчився прийом заявок на конкурс мікропроектів у Львівській облраді

Львівський портал

|

Усі двадцять районів Львівської області подали заявки на участь у конкурсі мікропроектів, який оголосила Львівська обласна рада після прийняття Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011 – 2015 роки. Про це повідомили у прес-службі ЛОР.

Найбільше проектів надійшло з Городоцького району – 10 заявок. Громади Жидачівського району подали 7 проектів, Старосамбірського – 6, по 5 проектів подали із Кам`янко-Бузького та Сокальського районів Львівщини. Також свої заявки на Конкурс надіслали органи самоорганізації населення, громадські організації, ініціативні групи та міські ради 5 міст обласного значення – з Нового Роздолу, Борислава, Новояворівська, Моршина та Самбора. Загалом на конкурс до Львівської обласної ради надійшло 78 проектів.

Найпоширенішими темами проектів є реконструкція, будівництво та облаштування об’єктів соціально-культурного призначення – 19 заявок, а також реконструкція, модернізація та приведення до належного стану зовнішнього вуличного освітлення – 15 заявок.

Зараз незалежні експерти перевіряють та оцінюють проекти.

Довідка

24 травня 2011 року, Львівська обласна рада прийняла Програму проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011 – 2015 роки. У бюджеті  на 2011 рік на реалізацію цієї програми передбачено 750 тис. грн. Згідно з умовами конкурсу участь у ньому можуть брати органи самоорганізації населення, громадські організації, ініціативні групи, сільські, селищні та міські ради. Максимальна сума субвенції, яка спрямовується на фінансування мікропроекту, становить 50 тис. грн. Обов’язковою умовою отримання коштів субвенції обласного бюджету є власний внесок Конкурсанта: залучення коштів місцевих бюджетів та коштів з інших джерел, не заборонених законодавством України до бюджету мікропроекту у тому числі й власний внесок Конкурсанта у вигляді нефінансового внеску (робота, матеріали). Обсяг залучених конкурсантом коштів має становити не менше суми коштів, яку планується залучити з обласного бюджету.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *