ОСТАННІ НОВИНИ

Кузьмін порахував, що Тимошенко викинула мільйон на шуби та ресторани

Львівський портал

|

Генпрокуратура володіє інформацією про кредитну картку екс-прем`єра Юлії Тимошенко, з якої вона витратила більш як 1 мільйон доларів на особисті потреби.

Про це повідомив в.о. генпрокурора Ренат Кузьмін на брифінгу.

Кажучи про докази, які б свідчили про особисте збагачення Тимошенко у зв`язку з “газовими справами”, Кузьмін зазначив, що у слідства є документи, які підтверджують, що Тимошенко розпоряджалася кредитною карткою, що належить компанії “Сомоллі Інтерпрайзес”, в особистих цілях.

“Лише за дослідженими даними Тимошенко витратила більш як 1 мільйон доларів на особисті потреби, розплачуючись нею в магазинах, ресторанах, купуючи хутряні вироби…”, – сказав Кузьмін, повідомляє УНІАН.

За його словами, Тимошенко впродовж півтора роки тільки з цієї картки заплатила за готелі, бари і ресторани в готелях більш як 150 тисяч доларів.

Він також зазначив, що компанія “Сомоллі Інтерпрайзес” відповідно до документів, одержаних від американських органів юстиції, належить компанії ЄЕСУ, керівником якої тривалий час була Тимошенко.

Кузьмін зазначив, що це і багато що іншого також розслідуватиметься в рамках кримінальних справ, порушених стосовно Тимошенко.

За інформацією “Української правди”, епізод з кредитними картками Тимошенко розслідувався в 2001 році і стосувався подій 1995-1997 років, коли вона обіймала посаду керівника ЄЕСУ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *