ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зафіксували лише чотири випадки продажу алкоголю вночі

Львівський портал

|

Шевченківська районна адміністрація Львова спільно з відділом торгівлі управління економіки Львівської міської ради та відділом міліції району провела черговий рейд-перевірку у місті на дотримання нормативно-правової бази щодо реалізації алкоголю в закладах торгівлі після 22.00 год. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Так, під час рейду у чотирьох перевірених торгових об’єктах, а це вул. Мазепи №12 та №13, «Алкосвіт» вул. Шевченка, 34 «Апельсин» та вул. Томашівська, 9 (Рясне 1) «Алкоголь, тютюн» продавці без жодних застережень продавали алкогольні напої. Працівники Шевченківського райвідділу ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області склали протоколи про адміністративне порушення на працівників закладів торгівлі, що підлягає штрафу від 510 до 1700 грн.

«Насторожив учасників рейду той факт, що до перелічених об’єктів за час, коли складався протокол, заходило безліч покупців і не приховуючись, не звертаючи увагу на представника міліції, просили продати пиво, горілку та коньяк. А біля магазину на вул. Томашівській, 9  учасники рейду о 24.00 год. застали чергу з 10-12 осіб «за пивом». І навіть, коли фотографували покупців о 24.00 ночі, продавець не реагувала. На запитання, чому порушує Правила торгівлі алкоголем після 24.00 год. відповіла, що працює останній день. Цей рейд показав, що працівники торгівлі грубо порушують Правила реалізації алкогольних напоїв після 22.00 год., ігнорують будь-які зауваження, а окремі мешканці потурають таким діям», – розповіла заступник голови Шевченківської районної адміністрації Катерина Гороховська.

Як повідомили у відділі торгівлі управління економіки ЛМР, від початку липня у Львові проведено 10 рейдів, за результати яких складено чотири протоколи щодо продажу алкоголю у нічний час.

Нагадаємо, 24 вересня 2010 року виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про заборону торгівлі алкогольними напоями з 22:00 до 10:00 год. Згодом судовим рішенням цю заборону було скасовано, але 20 грудня 2010 року виконавчий комітет повторно прийняв рішення аналогічного змісту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *