ОСТАННІ НОВИНИ

За півроку у Львові оштрафували майже 6 тис водіїв за неправильне паркування

Львівський портал

|

За шість місяців працівники ДАІ Львова склали 5 тис 901 адмінпротокол про притягнення до відповідальності водіїв, які порушили правила паркування. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради посилаючись на дані ДАІ. Штрафні санкції складають від 255 до 340 грн.

Найбільше порушень правил зупинки стоянки зафіксовано у центральній частині міста.

«Понад 30% вулиць центральної частини міста перетворились на незаконні парковки. До прикладу, водії, незважаючи на заборонні знаки, паркуються на вул. І.Франка, Коперника, Дорошенка, пр.Свободи. пл.Міцкевича, пл.Галицькій. І цей перелік можна продовжувати», – зазначив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Роман Белень.

Щоб унеможливити паркування у невстановлених місцях, районна адміністрація встановлює відповідні обмежувачі руху. Цього року встановлено 17 стовпчиків на вул.Театральній, а торік у центрі Львова встановили 154 стовпчики для обмеження руху на тротуарах та 99 гранітних півкуль.

Нагадаємо, у центральній частині паркування передбачено на 26 вулицях, на яких налічується 682 паркомісця. Загалом зі службовим та туристичним паркуванням у центральній частині є 769 паркомісць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *