ОСТАННІ НОВИНИ

Якубовську позбавили і приміщення НСПУ

Львівський портал

|

Сьогодні у приміщенні львівської організації НСПУ замінили замки і почали інвентаризацію майна. Про це «Львівському порталу» повідомив голова організації Ярослав Камінецький.

За його словами, таким чином було виконано рішення зборів письменницької організації від 5 травня цього року, коли було змінено керівництво організації.

«Зміна замків і вхід у приміщення відбувалися зі свідками і відповідними працівниками. Усе фіксували на відео, щоби мати належні докази» -зазначив Я.Камінецький.

За його словами, після заміни замків до приміщення спробувала увійти екс-голова організації Марія Якубовська. Не зумівши відчинити двері, вона викликала наряд міліції. Кілька годин перманентних викликів патрулів та слідчих груп нічого колишньому керівнику не дали. Їй під розписку дозволили забрати кілька комп’ютерів, які вона захотіла взяти, а значне число її особистих речей не взяла.

Весь день тривав процес інвентаризації майна.

На даний час всі працівники апарату львівської організації звільнені. Попри це М.Якубовська судиться з НСПУ, вважаючи своє звільнення неправомірним.

М.Якубовську позбавили членства в НСПУ у квітні цього року за «наклепи на колег». А 5 травня відбулися збори Львівської організації НСПУ, де її звільнили з посади, призначивши натомість головою Ярослава Камінецького і Романа Іваничука почесним головою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *