ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде фестиваль хіп-хоп культури «Block Jam»

Львівський портал

|

24 липня у Львові буде проводитись «Block Jam», організований творчим об`єднанням «Kickit». Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Програма джему складе майстер клас по графіті, хіп-хоп семінар від представників міжнародної хіп-хоп організації «Universal Zulu Nation», виступи хіп-хоп діджеїв та реп-гуртів, а також змагання серед брейк-данс та реп-виконавців.

«Проводячи джеми, ми хочемо залучити активну молодь міста для позитивного проведення часу з метою ознайомлення з правильним розумінням хіп-хоп культури. Джеми включатимуть в себе виступи діджеїв, брек-данс команд, емсі (реп-виконавців), графіті рейтерів, спілкування, обмін досвідом», – розповіли організатори заходу.

За словами організаторів заходу, мета джему є залучити активну молодь міста для позитивного проведення часу, дати їй змогу до самовираження, збільшення своїх знань та обмін досвідом щодо сучасного мистецтва хіп-хопу, ознайомити мешканців та гостей міста з основними елементами даної культури і її правильним розумінням та поширення таких понять як мир, любов, повага, єдність, взаємодопомога, позитив.

Джем проходитиме на вул. Чорноморській, 2. Початок о 14.00 год.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *