ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільше ДТП на Львівщині трапляється на трасі Київ-Чоп

Львівський портал

|

На Львівщині кількість ДТП, скоєних на міжнародних дорогах, зменшилася на 1,8%. Найбільшу кількість автопригод реєструють на трасі Київ-Чоп. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Водночас, найбільш ураженими аварійністю є автодороги Львів-Краковець (на Краків) – на другому місці, далі – Львів – Рава-Руська (на Люблін) та Львів – Шегині (на Краків).

Упродовж 2011 року найбільш аварійно небезпечною була автодорога H-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига (на Кишинів), на якій майже 50 загиблих на 100 ДТП з потерпілими (загиблих – 1, ДТП з потерпілими – 2), а також H-17 Львів – Радехів – Луцьк (коефiцiєнт 50; загиблих – 2, ДТП з потерпілими – 4) , H-02 Львів – Тернопіль (коефiцiєнт 33; загиблих – 2, ДТП з потерпілими – 6), H-13 Львів-Самбір-Ужгород (коефiцiєнт 33; загиблих – 4, ДТП з потерпілими – 12) .

Цьогоріч найбільше ДТП сталося у лютому – 17,9% від усіх випадків. Найбільша кiлькiсть загиблих у дорожньо-транспортних пригодах була у травнi (питома вага становить 25,6% від усіх загиблих у 2011 році). Пік травматизму спостерігався також у травнi (питома вага становить 25,7% від усіх травмованих у 2011 році).

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *