ОСТАННІ НОВИНИ

«Свободівці» пікетуватимуть суд, де слухатимуть справу Ковалівих

Львівський портал

|

20 липня цього року Львівська міська та обласна організації Всеукраїнського об`єднання «Свобода» пікетуватимуть Галицький районний суд міста Львова, де відбуватиметься судове засідання у справі проти братів Ковалівих. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

Розпочнеться пікетування о 9.00 за адресою: м. Львів, вул. Чоловського, 2.

Прес-служба зазначає, 13 липня 2011 року після закінчення розгляду справи сторона обвинувачення попросила зробити перерву в засіданні. Суд задовольнив це прохання і оголосив перерву до 20 липня.

Нагадаємо, 15 травня 2011 року міліція затримала і силоміць доправила до Львівського міського управління міліції двох депутатів Самбірської районної ради від Всеукраїнського об`єднання “Свобода” братів Михайла та Володимира Ковалівих. Як пояснили затриманим, їх допитуватимуть як свідків у справі щодо подій у Львові 9 травня.

Згодом щодо депутатів Ковалівих порушили кримінальну справу за статтею 345, ч. 2 Кримінального кодексу України “умисне заподіяння працівникам правоохоронних органів побоїв, легких тілесних ушкоджень під час виконання ними службових обов`язків”. Ця стаття передбачає покарання обмеженням волі або позбавленням волі на термін до 5 років.

18 травня 2011 року Личаківський районний суд Львова постановив застосувати щодо братів Михайла та Володимира Ковалівих як запобіжний захід утримання під вартою у львівському слідчому ізоляторі №19.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *