ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські бізнесмени рекламуватимуться у Мілані

Львівський портал

|

З 21 до 23 листопада цього року у Мілані відбудеться бізнес-захід, де підприємці зможуть налагодити бізнес-зв’язки та знайти партнерів по бізнесу. Про участь у цьому заході львівських підприємців було домовлено під час візиту делегації зі Львова у Брешії. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.  

«Аби якнайвигідніше представити Львів на цьому міжнародному заході, міська рада пропонує підприємцям спільно створити один великий стенд, який буде розміщений на виставці. Переваги участі у міжнародних виставках, форумах чи круглих столах – очевидні. Підприємці отримують хорошу можливість залучити партнерів та сучасні технології для розвитку власного бізнесу», – вважає начальник управління зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій Сергій Кіраль.

Розміщення інформації про компанію на стенді (4 кв.м для кожного підприємця) вартуватиме 1000 євро. Також компаніям-учасникам надається можливість розмістити інформацію про свою діяльність, потреби, переваги товарів та послуг на порталі Метчінгу, котра буде висвітлюватися протягом року чотирма різними мовами, а також у каталозі, котрий тиражується у кількості 10 тис.

У заході щороку беруть участь понад 2500 компаній із 40 країн світу.

«Цей захід є важливим для Львова, оскільки він є нагодою для представників бізнесових кіл, муніципалітетів та регіонів налагодити контакти з провідними містами та компаніями Європи, безпосередньо спілкуватись з потенційними інвесторами з різних країн, презентувати інвестиційні проекти та можливості, укладати договори, обмінюватися думками та досвідом у питаннях інвестицій та розширення ринку діяльності», – додав С. Кіраль.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *