ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині перевіряють приміські заклади відпочинку дітей

Львівський портал

|

Наказом ГУОЗ Львівської облдержадміністрації створено комісію у складі 29 провідних організаторів служби материнства і дитинства Львівщини для проведення комплексної перевірки стану медичного забезпечення оздоровчого сезону на Львівщині влітку 2011 року. Про це інформує прес-служба головного управління охорони здоров`я Львівської ОДА.

Комісія на чолі з начальником відділу материнства і дитинства ГУОЗ Львівської ОДА Любомирою Кутневич вивчить ситуацію у 21 приміському стаціонарному закладі оздоровлення дітей, що працюють в області цього літа.

На початку сезону оздоровлення ГУОЗ Львівської ОДА  спільно з облСЕС було здійснено низку організаційних заходів для належного медико-санітарного забезпечення роботи дитячих закладів оздоровлення.

Тому предметом перевірки стане, виконання керівниками міських і районних лікарень області рекомендацій МОЗ України і ГУОЗ ЛОДА щодо оздоровлення. Основна увага комісії буде звернена, насамперед, на фаховий рівень медичного персоналу, готовність медпрацівників до надання невідкладної і планової медичної допомоги, забезпечення медичних пунктів медикаментами і обладнанням, організація харчування дітей і оздоровчих заходів, а також оцінка ефективності оздоровлення дітей, санітарно-освітня робота з дітьми.

ГУОЗ Львівської ОДА має основною метою здійснення згаданої перевірки, надати допомогу керівникам закладів оздоровлення у створенні безпечних умов для відпочинку і оздоровлення дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *