ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`янин підробив свідоцтво про власну смерть

Львівський портал

|

У жовтні минулого року жителька Львова О. повідомила про смерть свого чоловіка. Як інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області, жінка упізнала труп і в райвідділі повідомила міліціонеру, що це тіло її чоловіка.

Їй видали свідоцтво про смерть 42-річного Василя. А на підставі вона отримала 3385 гривень матеріальної допомоги на своїх чотирьох неповнолітніх дітей.

«У лютому цього року у них померла дитина. Коли прийшла соціальна служба з’ясувалось, що чоловік живе разом із своєю сімєю, а офіційно має свідоцтво про смерть», – розповідає Сергій Микитюк слідчий Сихівського РВ.

Сімейство зловмисників затримали правоохоронці. Згодом з’ясувалося, що 42-річний чоловік, якого у міліції вважали мертвим, вже мав справу із законом. Його двічі засуджували за шахрайство, зберігання зброї та злочини пов’язанні з незаконним обігом наркотиків. Незадовго до його вигаданої смерті проти нього також порушували кримінальну справу, проте її закрили, оскільки зловмисник, нібито, помер. Зараз кримінальні справи поновили. Проти нього вже порушили  справу одразу за сімома статтями. Невдовзі долю «мертвого» чоловіка вирішуватимуть у суді. А щодо дружини, то її до криміналу ніхто не притягуватиме, її визнали неосудною і вона зараз у лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *