ОСТАННІ НОВИНИ

ОУМ «Спадщина» в серпні проведе літні табори для дітей

Львівський портал

|

З 5 до 22 серпня в Сколівському районі Львівської області організація української молоді «Спадщина» проведе наметові табори для дітей віком від 9 років. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Метою таких заходів є створення для молоді можливості провести канікули не у загазованому місті біля комп’ютерів, а у Карпатах на свіжому повітрі. Пріоритетними завданнями є пропагування активного відпочинку, ведення здорового способу життя та плекання любові до Батьківщини, її природних, історичних та культурних здобутків.

Паралельно буде проводитись два табори, для дітей молодшого віку та для старших, вже зголосились понад 100 осіб. Учасники зможуть бути присутніми на фестивалі середньовічної культури «Тустань», з якого почнеться табір. Також юнацтву будуть читатись лекції з виживання в екстремальних умовах, історії, альпінізму, народознавства, медицини. Протягом табору відбудеться низка мандрівок визначними місцями Сколівського краю, альпіністичні переправи, теренові ігри, спортивні змагання.

«Заходи такого типу проводяться щорічно. Мають великий вплив на учасників. Окрім того, що діти знаходять для себе багато нових друзів, хорошу компанію та отримують багато нової та цікавої інформації, вони ще й стають більш самостійними та самозарядними. Це є дуже корисно в сучасному світі», – вважають організатори відпочинку.

Перевагою табору є і те, що окрім насиченої та цікавої програми, табір є практично доступним для більшості сімей Львова. Вартість табору складає до 200 гривень за два тижні.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *