ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-заступниці начальника Львівської митниці загрожує до десяти років з конфіскацією майна

Львівський портал

|

Прокуратура Львівської області закінчила розслідування та затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі, порушеній стосовно заступника начальника Львівської митниці за ч.3 ст. 364, ч.2 ст. 368 КК України( зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки та одержання хабара службовою особою, яка займає відповідальне становище у великому розмірі). Про це інформує прес-служба  прокуратури Львівської області.

 Як повідомлялося раніше, заступниця начальника Львівської митниці К.Кутикіна , зловживаючи своїм службовим становищем визначала та погоджувала митну вартість імпортованих суб`єктами господарювання товарів у меншому розмірі, ніж передбачено нормативно- правовими актами, за що вимагала та одержала хабар у великому розмірі.

 Під час досудового слідства обвинуваченій судом обрано запобіжний захід тримання під вартою та накладено арешт на все її майно.

 На даний час, кримінальну справу направлено до суду для розгляду по суті.

Як вказують в прокуратурі області, санкція ч.3 ст. 364 КК України передбачає позбавлення волі на строк від п`яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Санкція ч.2 ст. 368 КК України передбачає позбавлення волі на строк від п`яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *