ОСТАННІ НОВИНИ

Команда Януковича приїхала на Львівщину впроваджувати економічні реформи

Львівський портал

|

У Львівській області працюватимуть представники Координаційного центру з упровадження економічних реформ. Протягом 18-22 липня відбудеться робота представників Центру з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади у Львівській області. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Програмою перебування передбачено проведення наради та роботи представників Координаційного центру з керівниками Мостиської райдержадміністрації, районної та міської ради, головами сільських та селищних рад району, а також Львівської міської ради.

Головне завдання Координаційного центру, який створений приблизно рік тому, – впровадження економічних реформ. Окремим напрямком роботи Центру є удосконалення державного управління.

Координатор упровадження реформ Тетяна Ковтун зазначила, що 20 представників Координаційного центру працюватимуть у області максимально ефективно і додала, що результат роботи представників та впровадження адміністративної реформи загалом єдиний: «Повинна бути більш злагоджена робота між структурними підрозділами облдержадміністрації та структурними підрозділами й іншими територіальними органами влади. Основна мета – якісне надання державних послуг та максимальне зменшення втручання органів влади в економічні та суспільні процеси. Для громадян, по суті, не важливо, хто які послуги надає, а головне – щоб вони були якісними».

Тетяна Ковтун додала, що Львівська область є першою серед регіонів України, в якій представники Координаційного центру з упровадження економічних реформ системно працюватимуть із усіма територіальними органами влади та органами місцевого самоврядування. Подібна робота уже частково проведена у Київській області та проводитиметься у Вінницькій та Харківській областях.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *