ОСТАННІ НОВИНИ

Зал очікування у новому терміналі аеропорту «Львів» матиме більше 5 тис м.кв.

Львівський портал

|

У новому терміналі аеропорту «Львів» зал очікування буде площею понад 5 тисяч м. кв. й розташовуватиметься на третьому поверсі будівлі. Його умовно можна буде розподілити на три зони: звичайний зал, VIP-ложі для пасажирів внутрішніх і міжнародних рейсів та зона Duty Free з просторою галереєю. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомив гендиректор ДП «Західінфрапроект» Володимир Шадрін.

За його словами, у новому терміналі мають влаштувати 29 стійок реєстрації: 19 для міжнародних рейсів, 10 – для внутрішніх. «Піднімаючись на другий поверх, пасажири будуть проходити через 12 стійок авіабезпеки, потім долатимуть кабіни паспортного контролю, яких загалом буде вісім. Останні будуть проходити лише пасажири міжнародних рейсів», – зазначив пан Шадрін.

Він додав, що спочатку в термінала буде чотири аеромости або телетрапи для літаків класу С. «У перспективі планують влаштувати по два телетрапи на кожну галерею для літаків класу D. Максимально цей проект може включати вісім аеромостів», – резюмував керівник «Західінфрапроекту».

Інформаційний центр «Україна-2012»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *