ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Шафарика зведуть новий житловий будинок

Львівський портал

|

 

У Львові на вулиці Шафарика, 6а планують побудувати житловий будинок. Принаймні містобудівні умови та обмеження для проекту будівництва житлового будинку на цій вулиці було затверджено під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Планується, що житловий будинок буде запроектовано на земельній ділянці площею0,0764 гана вулиці Шафарика, 6а. Висота будівлі не перевищуватиме 9 поверхів (31 метр). Підприємство-забудовник – ТзОВ «Укрпарк».

На ділянці площею764 м. кв. передбачене будівництво житлового будинку  зі знесенням існуючої нежитлової будівлі. Площа забудови житлового будинку складає320 м2, загальний будівельний об’єм – близько10 000 м3.

Будівництво житлового будинку, відповідно до містобудівного обґрунтування ДІПМ «Містопроект» повинне підвищити художню виразність композиції вулиці за рахунок знесення дисгармонійної забудови та влаштування елементу крупної пластики на перетині осей вул. Шафарика та проїзду навпроти ділянки пропонованого будівництва, а також збільшить площу впорядкованого громадського простору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *